غرفه سازی و غرفه نمایشگاهی + 200 نمونه غرفه سازی
غرفه سازی و غرفه سازی نمایشگاهی، بیشتر مختص افراد و کسب و کارهایی می باشد که به فکر سود دهی بالا می باشند و می خواهند محصولات و کالاهای خود و برند مخصوص به خود را به افراد دیگر معرفی کنند . اکثر افراد با ورود به اماکنی همانند نمایشگاه های مختلف که در سراسر کشور به مناسبت های مختلف برگزار می شود شاهد غرفه هایی می باشیم و اگر سوالی از ما پرسیده شود که غرفه نمایشگاهی چیست اولین چیزی که به خاطرمان می آید همان غرفه ها می باشد . اما غرفه ها فقط مختص به همین مدل ها نمی باشد و شامل انواع متفاوتی هستند. غرفه سازی و و داشتن غرفه جهت کسب و کار خود در نمایشگاه های کشوری و یا بین المللی یکی از ارکان مهم بازاریابی را طی کرده و پیشرفت چشمگیری در بازاریابی پیدا خواهد کرد .

غرفه سازی یکی از عوامل بسیار مهم و غیرقابل حذف در درست و کامل دیده شدن برند می باشد و می تواند اعتماد بیشتر خریداران را نسبت به سایر روش های دیگر بازار یابی به دست آورد. این شغل یکی از مشاغلی می باشد که نیاز به افراد خاص و مجرب دارد که بتوانند یک محیط کاملا مدرن و امن و پر از آرامش برای صاحبان کسب و کار فراهم کنند تا مشاغل بتوانند به صورت صحیح در نمایشگاه فعالیت کنند.
یکی از نکاتی که بسیار مهم باشد این موضوع است که جهت سفارش غرفه سازي برای معرفی کسب و کار در نمایشگاه ها باید این کار را به افرادی واگذار کنیم که همانطور که در بالا اشاره کردیم دارای تجربه باشند و بتوانند به موقع و زمانی که مد نظر ما می باشد به صاحبان کسب و کار تحویل دهند و سفارش تحویل داده شده متناسب با سلیقه ی شما و آنچه که به غرفه ساز سفارش داده اید باشد.
هدف ما این است که با تکمیل اطلاعات این صفحه از صفر تا صد غرفه سازی و غرفه سازی نمایشگاهی + 200 نمونه غرفه سازی را برای کاربران گرامی تهیه و در سایت درج نماییم . مسلما یکی از مهمترین بخش های هر نمایشگاه را غرفه هایی که ساخته شده اند تشکیل می دهند و غرفه هایی که مدرن و زیبا باشند در نمایشگاه بسیار تاثیر گذار می باشد . پس ما تا اینجای مقاله به این نتیجه می رسیم که غرفه سازی و افرادی که در ساخت غرفه شریک هستند بسیار مهم می باشد. در ادامه می خواهیم به مراحل ساخت غرفه بپردازیم و شما را با این مراحل آشنا کنیم :
اندازه، پیکربندی و نقشه های غرفه نمایشگاه های تجاری باید کاملا مطابق با اندازه ها و استاندارد های برقرار در هر نمایشگاهی باشد. بنابراین یکی از مواردی که باید در مورد آن کسب تکلیف کنید، ارتفاع مجاز غرفه سازی در آن نمایشگاه است. در مورد این موضوع، می توانید به هنگام اجاره غرفه سوال نمایید و اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. همچنین راجع به متریالی که می خواهید برای غرفه سازی از آن ها استفاده کنید، به طور کامل تحقیق نمایید. البته، اسکافر های فلزی مدت هاست که برای پیکربندی غرفه های نمایشگاهی مورد استفاده قرار میگیرد
اگر صاحب یک بیزنس بزرگ و یا حتی کوچک باشید، بدتان نمی آید که در نمایشگاه هایی که در حوزه کسب و کار شما برگزار می شود شرکت کنید و از این طریق برند خود را به افراد بیشتری نشان دهید. اما حضور در نمایشگاه و جذب مشتریان بیشتر نیاز به یک ویترین مناسب دارد. غرفه سازی همان چیزی است که شما برای حضور در نمایشگاه ها به آن نیاز دارید.
تحویل مدارک به مدیر سالن : اولین مرحله جهت ساخت و شرو ع غرفه دریافت مجوز و نقشه ی سه بعدی از فضای ساخت غرفه می باشد . مدیر سالن با دریافت مجوز ها و نقشه ی سه بعدی فضای ساخت غرفه را مشخص و تحویل شخص اجرا کننده ی غرفه می دهد . سپس فضای ساخت غرفه با خط کشی و ابعاد دقیق تحویل مجری خواهد شد و مهمترین تفاوت هایی که ممکن است در این مرحله به وجود بیاید اختلاف ابعاد تحویلی از مدیر سالن و نمایشگاه با ابعاد طراحی شده جهت سازه می باشد.بنابر این مهم می باشد که حتما ابعاد و فضای تحویلی جهت غرفه سازی دقیقا چک شود و در صورت عدم هماهنگی پیگیری ها و رفع اشکال قبل از مرحله ی بعدی که کف سازی می باشد انجام بگیرد.
اولین نوع از غرفه که به توضیح آن خواهیم پرداخت غرفه خودساز یا غرفه چوبی می باشد . غرفه های چوبی همانند نامش از نئوپان و ام دی اف و حتی در برخی موارد از آهن ساخته می شود و به دلیل استفاده از متریال های استفاده شده در ساخت این نوع غرفه دارای مزیت هایی از جمله تنوع در طرح و رنگ و شکل غرفه می توان اشاره کرد .
دومین نوع معرفی شده در این مقاله غرفه مدولار یا پارتیشن می باشد :این نوع از غرفه یا سازه از پایه، قید و پنل با ارتفاع معمولا ۲۴۰ سانتی متر که به فاصله یک متر از هم به یکدیگر متصل می شود، تشکیل و در متراژهای متفاوت قابل اجرا می باشد . این نوع از غرفه ها فقط مناسب فضا های بسته به جهت آسیب پذیر بودن در برابر شرایط جوی می باشد .