در مقالات پیشین، راجع به اهمیت شرکت در نمایشگاه های تجاری و روش های جذب مشتریان بالقوه صحبت کردیم. ، در این مقاله قصد داریم تا به معرفی انواع غرفه ها در نمایشگاه ها و مزایا و معایب هر کدام بپردازیم. مطالعه این مطلب به شرکت ها کمک می کند تا بتوانند قبل از شرکت در نمایشگاه آمادگی کافی داشته باشند و سپس مناسب ترین غرفه را برای طراحی انتخاب کنند.
اولین نوع از غرفه که به توضیح آن خواهیم پرداخت غرفه خودساز یا غرفه چوبی می باشد . غرفه های چوبی همانند نامش از نئوپان و ام دی اف و حتی در برخی موارد از آهن ساخته می شود و به دلیل استفاده از متریال های استفاده شده در ساخت این نوع غرفه دارای مزیت هایی از جمله تنوع در طرح و رنگ و شکل غرفه می توان اشاره کرد . در زیر یک نمونه غرفه چوبی را می توانید مشاهده کنید .
دومین نوع معرفی شده در این مقاله غرفه مدولار یا پارتیشن می باشد :این نوع از غرفه یا سازه از پایه، قید و پنل با ارتفاع معمولا ۲۴۰ سانتی متر که به فاصله یک متر از هم به یکدیگر متصل می شود، تشکیل و در متراژهای متفاوت قابل اجرا می باشد . این نوع از غرفه ها فقط مناسب فضا های بسته به جهت آسیب پذیر بودن در برابر شرایط جوی می باشد .
نوع بعدی از غرفه غرفه ماکسیما می باشد :غرفه ماکسیما هم یکی دیگر از مدل های غرفه با تفاوت های خاص نسبت به غرفه های دیگر می باشد .
غرفه ی نوع ماکسیما هم همانند غرفه های مدولار از پایه، قید و پنل ساخته می شود فقط با این تفاوت که ترکیب رنگی و نوع قید و پنل متفاوت با غرفه ی مدولار می باشد و چنانچه در این سازه از پنل های رنگی و پایه با ارتفاع بالای سه متر استفاده گردد با کمی سلیقه میتوان طرح های زیبایی را اجرا نمود و قابلیت برخورداری از طرح های متنوع را دارا می باشد.
یکی از دیگر از مدل های غرفه که نسبت به انواع دیگر غرفه از محکم بودن و مقاومت بیشتری برخوردار می باشد غرفه اسپیس فریم می باشد : این نوع از غرفه مناسب نمایشگاه هایی می باشد که نیاز به غرفه هایی با استحکام و مقاومت بالا دارند می باشد . متریال استفاده شده در این نوع غرفه از فلز می باشد و قابل اجرا در فضای باز هم به دلیل مقاومت بالا می باشد . سقف این غرفه ی فلزی با برزنت و چادر تشکیل خواهد.
غرفه سازی و ایجاد غرفه برای کسب و کارها این امکان را در اختیار شرکت ها و صنایع می گذارد تا بتوانند محصولات خود را به بهترین شکل ممکن به دیگران عرضه و یا محصولات و برند خود را به طور صحیحی به مردم بشناسانند و اگر بخواهیم یک نتیجه گیری کلی داشته باشیم باید بیان کنیم که یک غرفه ی خوب باید طوری باشد که اولا تمام ویژگی های مثبت یک غرفه اعم از محیط امن و زیبا و اصولی را دارا باشد و دوما اینکه کاملا مطابق با نوع کسب و کار و محصولی باشد که می خواهد مورد عرضه قرار بگیرد و صنایع باید به دنبال شرکت هایی جهت غرفه سازی برای کسب و کارشان باشند که بتوانند این استانداردها را رعایت کنند و غرفه را در زمان مشخص تحویل فرد دهند .