شاید این کار از نظر شما ابتدایی به نظر برسد، اما تهیه یک چک لیست از کارهایی که باید انجام دهید، از ضروری ترین موارد برای نقطه شروع و برنامه ریزی یک رویداد است. هنگامی که همه الزامات و وظایف در جلوی دیدتان است، سازماندهی اقلام، غرفه، تعداد پرسنل، بودجه طراحی و غیره آسان تر است. ضمنا، حتماً وبسایت نمایشگاهی را که این رویداد در آنجا برگزار می شود را برای اطلاع از اخبار، اطلاعیه ها و مهلت ها بررسی کنید.
بهعنوان یک غرفه دار باید بتوانید با مدیریت ستاد برگزاری ارتباط سازنده ایجاد کنید تا در مورد همه چیز از انتخاب محل غرفه گرفته تا کسب مجوز برای داشتن یک نمایشگر ال ای دی و سایر موارد، راهنمایی و مشاوره بگیرید. در هر نمایشگاه تجاری، ستاد برگزاری یک منبع عالی و پاسخگو است که به دلیل تجربه بالا در این زمینه، می تواند راهگشای بسیاری از موانع و مشکلات شما باشد.
گاهی اوقات برای ساده ترین چیز ها (چیزهای بدیهی)، به دنبال طراحی های عجیب و غریب می گردید. منکر این نیستیم که تابلوها و غرفه های شما باید جالب و جذاب باشند؛ اما به غرفه خود از منظر یک رهگذر نگاه کنید، به عنوان مثال، کسی که چیزی در مورد محصول یا خدمات شما نمی داند. حالا از خود بپرسید که آیا پیام شما، توصیف معناداری را راجع به یک محصول یا خدمت خاص بیان می کند؟ پیامی که می تواند خیلی ساده و گویا بیان شود، بعید است که با تابلوهای تبلیغاتی مردم را جذب یا متوقف کند، پس ساده باشید. گاهی در کمتر بودن است که بیشتر نصیب تان می شود.
بر کسی پوشیده نیست که نمایشگاه های تجاری میتوانند منبعی مهم برای سرنخ های فروش باشند، بنابراین حتماً یک فرآیند بازیابی سرنخ را ایجاد کنید. توصیه ما این است که با طراحی یک پنل پیامکی، به شماره بازدید کنندگانی که در نمایشگاه ملاقات کرده اید پیامکی بزنید و از آن ها برای یک جلسه حضوری دعوت کنید. این اتفاق می تواند باب آشنایی بیشتر را باز کند و فرصت بیشتری را برای پرزنت فرد در اختیار شما قرار دهد.
همانطور که در مورد قبلی هم اشاره کردیم، سرنخ ها بدون پیگیری ارزشی ندارند. فرآیند ارتباط با مخاطبین را تعریف کنید: چه کسی مسئول پیگیری است و این پیگیری ها چگونه بین اعضای تیم تقسیم می شوند؟ بهترین زمان برای دستیابی به سرنخ ها یک هفته بعد از رویداد است، زمانی که مکالمات شما هنوز هم در ناخودآگاه ذهن افراد وجود دارد و فراموش نشده است. بنابراین، یک مهلت برای پیگیری تعیین کنید، به عنوان مثال، حداکثر یک هفته کامل پس از یک رویداد.
مانند هر شگرد بازاریابی دیگری، شما باید انگیزه ای برای شرکت کنندگان ایجاد کنید تا در غرفه شما توقف کنند و از محصولات، خدمات و پیشنهادات شما مطلع شوند.
داشتن لباس فرم برای همه خانم ها و آقایان، از ضروریات حضور در هر نمایشگاهی است. اگر هر فرد لباسی که دوست دارد را بپوشد، نتیجه این است که هیچ بیننده ای نمی تواند تشخیص دهد شما با هم تیمی یکدیگر هستید و ممکن است شما را با یکی از بازدید کنندگان اشتباه بگیرد. در کنار لباس متحدالشکل، داشتن بج سینه که آرم و لوگوی شرکت بر روی آن حک شده است نیز برای تمامی پرستل الزامی است.
دیدن باور کردن است؛ به همین دلیل مهم است که نشان دهید محصول یا خدمات شما چگونه کار می کنند و چه ویژگی هایی دارند. این حرکت را می توان با یک بروشور، با یک تیزر تبلیغاتی و حتی یک پاورپوینت ساده اما جذاب هم پیاده سازی کرد.